open-navfaktor-logo
search
Burno u Beogradu
Skandal uoči derbija: Košarkaš Partizana nokautirao kolegu iz Crvene zvezde i teško ga povrijedio
AUTOR: Faktor
19.05.2024. u 14:29
get url
text
Nunnally i Lazarević
Nunnally i Lazarević
FOTO: Dusan Milenkovic/ATAImages/PIXSEL
James Nunnally, američki košarkaš koji igra za Partizan, pesnicom je udario igrača Crvene zvezde Stefana Lazarevića i nanio mu teške povrede uoči trećeg finalnog meča ABA lige.
Do skandala je došlo danas poslije šuterskog treninga u Areni u Beogradu, objavili su mediji u Srbiji.
Prilikom smjene ekipa na šuterskom treningu, igrači su se mimoilazili. U razmjeni riječi Lazarević je pitao Nanelija zašto ga je davio na prethodnom meču, da bi ga Amerikanac potom udario u glavu.
- KK Crvena zvezda obavještava javnost da je u nedelju u prepodnevnim satima, igrač našeg prvog tima Stefan Lazarević zadobio povrede koje se karakterišu kao "teške tjelesne povrede" nakon fizičkog napada od strane igrača KK Partizan Jamesa Nunnallyja. Incident se dogodio pre početka prepodnevnog treninga našeg tima u Beogradskoj Areni, a tom prilikom Stefan Lazarević je zadobio povrede koje možete videti u slikama u prilogu ispod teksta.
KK Crvena zvezda najoštrije osuđuje ovaj akt, a zbog težine povrede očekujemo reakciju MUP-a koji u ovim trenucima uzima izjave i vrši uviđaj, ali i pravosudnih organa i sudova, jer se ovo djelo po Krivičnom Zakonu Republike Srbije vodi kao "nanošenje teških tjelesnih povreda".
Iz Crvene zvezde očekuju hitnu reakciju ABA lige "na incident koji je nezabilježen u historiji ove lige", kao i da američki košarkaš bude diskvalifikovan i privremeno udaljen iz takmičenja.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.