navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Poznata pjevačica

Nina Badrić opsjednutog fana morala tužiti: Pratio je, pisao pjesme, dolazio na vrata

Penzionisani vozač iz Zagreba Ilija M. (57) dugogodišnji je fan pjevačice Nine Badrić (48). Na njenim koncertima je bio uvijek u prvim redovima, ali opsjednutost pjevačicom postala je intenzivnija u augustu 2018.

Objavljeno: 10.03.2021. u 22:11
get url
text

Dvije godine poslije dobio je kaznenu prijavu za nametljivo ponašanje, zbog čega je danas bio u Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu, piše Jutarnji list.

Tužilaštvo za opsjednutog fana traži osam mjeseci zatvora i tri godine uvjetne kazne. Ilija se branio da je ovo sve jedan veliki nesporazum, misleći na izjave da je Nini dolazio pod prozore stanova i hotela, što u Zagrebu, to i u drugim gradovima Hrvatske gdje je pjevačica u tom trenutku boravila. Pratio ju je i po trgovinama.

- Poslao sam dopis u njen sandučić u kojem sam tražio od nje da se odredi. Tražio sam odgovore, a nisam ih dobio. Nisam joj narušavao intimu, a ona je pogodila o kome se radi. U Jelsu odlazim već sedam godina, a Ninu pune tri tamo nisam vidio niti sam joj u Jelsi prilazio, a kamoli da sam je tamo pratio. Ali tada se u meni rodila ideja. Samo sam joj htio dati ruže. Napominjem da sam je puno puta na društvenim mrežama branio u svojim komentarima i svaka moja riječ je išla njoj u korist. Sve što sam u životu napisao, napisao sam za Ninu. Sjećam se i da sam jednom objavio na njenoj stranici pjesmu koju je ona pohvalila pa sam se malo na nju zakačio jer si u tom smislu odgovaramo. Nakon toga njenu stranicu više nisam mogao vidjeti - rekao je Ilija M.

Što se tiče šetanja pod Nininim prozorom, Ilija se branio da je to bila njegova ruta kretanja.

- Jednom mi je otvorila vrata. Čekao sam je i vidio da je to ona. Ponudio sam joj neke svoje radove, na što mi je odgovorila da ona sama piše pjesme. Ja sam samo htio da ona vidi moj rad jer mi je draga i kao žena i kao muzičarka. S njom sam imao velike zamisli, bez obzira na to bi li to bilo kroz muško-ženski odnos ili onaj profesionalni - ispričao je.

U poštanskom sandučiću joj je također ostavljao poklone.

- I u sandučić sam joj poslao jednu pjesmu koja govori o njoj i da sam zamislio nešto više. Slao sam joj svašta, ali ne znam je li to pročitala. Bilo bi mi drago da konačno sazna šta mislim o njoj i mislim da neko ko je zaljubljen u nju možda stopira moje poruke - govori Ilija.

NIna ga je prijavila policiji i tražila zaštitu za vrijeme odmora na Hvaru, ali Ilija je slijedio i u Zagrebu.

- Osim što je često hodao mojom ulicom, išao je u iste prodavnice, trčao je mojom ulicom i sve vrijeme gledao u moje prozore. Bila sam užasno uznemirena i prestrašena. Zatvarala sam prozore da me ne vidi, a najviše me uznemirilo što je saznao moje adrese. Pogledala sam njegov profil na Facebooku. Bio je prepun mojih slika i pjesama. Jezivo. Kulminacija je bila na ljeto 2020. kad sam ga vidjela na zidiću u Jelsi preko puta moje kuće. Ništa nije puno govorio, već je samo zurio u mene staklenim pogledom - ispričala je.