navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Po drugi put

U ljubavi nije uspješan kao na velikom platnu: Tom Cruise okončao vezu sa Hayley Atwell

Novi film Tom Cruisea "Top Gun: Maverick" ruši rekorde zarade na kinoblagajnama, no veliki uspjeh glumca ne prati i na ljubavnom planu.  

Objavljeno: 13.06.2022. u 18:39
get url
text

Naime, neimenovani izvor tvrdi da je po drugi put raskinuo vezu s glumicom Hayley Atwell, inače i koleginicom iz franšize "Nemoguća misija".

Pedesetdevetogodišnji glumac i njegova devetnaest godina mlađa partnerica počeli su vezu 2020. nakon što su se upoznali na snimanju, no prvi razlaz je uslijedio prošlog septembra.

Ubrzo su se pomirili, a Hayley je bila uz Toma na premijeri filma "Top Gun" u maju ove godine.

- Tomova i Hayleyina veza je bila iskrena. Bez obzira na glasine koje su tvrdile suprotno, nikad nisu bili zajedno samo pred kamerama. Nažalost, nisu uspjeli- rekao je izvor za "The Sun".

Kako je dodao, par se odlično slagao i među njima je vladala fantastična hemija, zbog čega su vezi odlučili dati još jednu priliku ranije ovo godine.

- Ono što je funkcioniralo iza zatvorenih vrata nije tako dobro funkcioniralo u javnosti. Odlučili su da im bolje ide kao prijateljima - kazao je anonimni izvor koji je istaknuo da im je presudila popularnost i pažnja koju su kao par privlačili.