navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Ona zna privući pažnju

Svi su gledali u Severinina stopala: "Nisam mogla doći u samo jednim..."

Sandale, koje je za ovu priliku obula, dizajnerske su francuskog brenda Jacquemus, a koštaju oko 850 eura

AUTOR: Faktor/24sata.hr
Objavljeno: 06.05.2024. u 13:32
get url
text
Severina
Severina
Pjevačica iz Hrvatske Severina pobrinula se da njen dolazak na novo ročište, zbog nametljivog ponašanja i uhođenja bivše direktorice Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba Gordane Buljan Flander te za slanje uvredljivih poruka direktorici škole Ljiljani Klinger u koju ide njen sin Aleksandar, nikako ne prođe nezapaženo, a jedan dio na njoj privukao je posebnu pažnju.
Riječ je o sandalama koje je 52-godišnja pjevačica odabrala za tu priliku. Radi se o dizajnerskim štiklama francuskog brenda Jacquemus, koje je uskladila i s torbicom.
Model koji izgleda kao dvije štikle u jednoj, crne i bijele boje, košta oko 850 eura.
- Dobro sam. Nisam mogla doći u samo jednim štiklama, već dvije. Nisam im mogla odoljeti. Ova crnina na meni je kao za modernu sahranu - kazala je Severina za 24sata.hr.
Prema optužnici Tužilaštvo za pjevačicu traži uvjetnu kaznu od 10 mjeseci, a nakon prvog održanog ročišta jasno je dala do znanja šta o svemu misli.
- Jednostavno su mi dirali u dijete. Ne znam šta biste vi napravili da ste na mom mjestu. Ovo je situacija gdje umjesto da vas država štiti i da vam štiti dijete, oni su protiv mene podigli optužnici za djelo nametljivog ponašanja. Jer sam dvjema ženama uključenim u postupak poslala sms poruke, koje me pritom nisu ni blokirale. Dotične gospođe su pisale pomno glavnoj državnoj advokatici, lično i tražile da se pozabave sa mnom. I evo mene pred sudom umjesto da su one predmet istrage jer su radile nedozvoljene radnje sa pozicija moći. Naime, i one su bile upletene u to da mi se uzme dijete na 20 mjeseci. Prijave moje i prijave drugih žena, koje su zavile u crno, stoje u ladici po bespućima državnog tužioca i to je problem ove države. Apsolutno se ne osjećam krivom i mislim da su na mom mjestu trebale biti te dvije gospođe od kojih sam jednu nazvala krivonoga baba jer u Splitu stvarno imamo raznih izraza, a po izjavama našeg predsjednika Zorana Milanovića, koji naziva ljude raznim imenima... A drugu, preblajhana plavuša što je također nešto što spada u kolokvijalni govor. Suda se ne bojim, kao Rade Končar, pucajte u prsa - izjavila je ranije Severina za 24sata.hr.
POVEZANO