Download-ujte našu aplikaciju

14:39 / 19.06.17

Dušan Vlaisavljević, trener Zete: Možemo se suprotstaviti Željezničaru

Trener crnogorskog fudbalskog kluba Zeta Dušan Vlaisavljević zadovoljan je današnjim žrijebom prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope u kojem će tim iz Golubovaca igrati protiv sarajevskog Željezničara.

Zeta je jučer savladala Partizan
Zeta je jučer savladala Partizan

- Imamo velike ambicije, iako imamo mladu ekipu koja igra dobro. Sticajem okolnosti moramo da igramo Evropsku ligu, jer su nas kaznili nekoliko bodova, u suprotnom bismo bili prvi. Dokazali smo u prijateljskim mečevima protiv Vojvodine i Partizana da igramo odlično i očekujemo da možemo da se suprotstavimo svima, posebno ekipama iz regiona i da budemo konkurentni za ulazak u narednu rundu - kazao je Vlaisavljević za Anadoliju.

On je komentarišući žrijeb istakao da je dobro za njegov tim što neće ići na dugo putovanje.

- Puno značaja ima i to što nećemo imati dugo putovanje, jer smo mogli izvući ekipu gdje je druga vremenska razlika. Posebno dobro znamo klubove iz regije tako da će nam biti lakše u tom smislu - kazao je trener Zete.

Susreti prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope za sezonu 2017/18. na rasporedu su 29. juna, odnosno revanši sedam dana kasnije. Željezničar je domaćin u prvom susretu.