Download-ujte našu aplikaciju

10:48 / 05.10.17

Dvogodišnja Mila najveća je zvijezda interneta: Njenom sarkazmu svi se smiju do suza

Dvogodišnja Mila Stauffer trenutačno je jedna od najvećih zvijezda na društvenim mrežama. Profil mame Katie, na kojem ona objavljuje urnebesne snimke svoje kćerke, prati skoro dva i po miliona ljudi, a Mila se često pojavljuje i na popularnim stranicama poput 9gaga.

Različite mete: Mila nikoga ne štedi
Različite mete: Mila nikoga ne štedi

Ova preslatka djevojčica redovito priča o "problemima" odraslih te opisuje svakodnevne situacije poput kakvog, mnogo starijeg, ironičara. Mete su joj iz različitih generacija: od dječaka, preko ekipe iz vrtića pa sve do tipova u teretani. Nema ko se nije našao na Milinom tapetu.

Kada je njezina mama prvi put objavila snimak svoje kćerke, u samo nekoliko dana na Instagramu ju je počelo pratiti milion ljudi.

- Malo je drska i obožava glumiti. Zato snimamo te videe, ona uživa u njima. Čak i ako joj nekad govorimo što da kaže, presmiješno je gledati je. Dvogodišnjakinju s takvom emocijom - ispričala je njezina mama za Fox.

Mila ima starijeg brata i sestru koji joj pomažu pri smišljanju tema, a često je i snimaju.

- Smislimo neku temu ili neku običnu situaciju i onda ona kaže neke slatke stvari, a ja joj pomognem dodati još neke riječi da bude zabavnije i smislenije. Pola toga ona smisli, a pola ja - kaže iskreno Milina mama.

 

A post shared by Katie (@kcstauffer) on