open-navfaktor-logo
search
Playmaker Budućnosti
Gordić o neodazivanju u reprezentaciju: Duga je to priča
Tokom trajanja ABA Superkupa Gordić kazao je kako postoje objektivni razlozi zbog kojih nije došao na okupljanje reprezentacije BiH
22.09.2018. u 09:45
get url
text
Nemanja Gordić

Oko Nemanje Gordića proteklih dana podiglo se mnogo prašine, nakon što je iskusni playmaker odbio doći na pripreme košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine za duele sa Finskom i Češkom.

Košarkaš podgoričke Budućnosti u razgovoru za Mondo, tokom trajanja ABA Superkupa u Laktašima kazao je kako postoje objektivni razlozi zbog kojih nije došao na okupljanje.

- Ne bih to mnogo komentarisao, nisam se oglašavao, ali jesu svi umjesto mene. Kad god sam bio u reprezentaciji igrao sam 100 odsto i snagom i srcem. To niko ne može da ospori. Postoje objektivni razlozi zbog kojih ja nisam igrao, ali ne bih o njima. Dosta se tu nagađa, ljudi pričaju svašta, ono što pročitaju u medijima, ali to je duga priča - kazao je Gordić za Mondo.

On je dodao da je šteta što se reprezentacija nikada ne okupi kompletna.

- Postojala je šansa da igram, što sam i najavio, žao mi je što nisam mogao da pomognem momcima jer im je malo nedostajalo da dođu do pobjede u obje utakmice. Od sedamnaeste godine igram za reprezentaciji i mislim da se još nismo svi okupili i to je stvarno velika šteta jer BiH kao država ima ogroman talenat i potencijal i ja se nadam da će i to jednog dana da se desi - rekao je Gordić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.