open-navfaktor-logo
search
Nina Badrić
Kraljevska gozba za vrijeme snimanja spota na Brionima
Neopisiva ljepota Brijuna poslužila je kao najljepša kulisa novoga spota, kojeg su snimili i režirali Sandra Mihaljević i Igor Ivanović
19.09.2018. u 22:02
get url
text

Novi singl Nine Badrić "Rekao si" stiže u radijski eter i najavljuje njezin novi album, koji bi svjetlo dana trebao ugledati do kraja godine. Pjesmu potpisuje Ante Pecotić, a za aranžman pobrinuli su se Predrag Martinjak i Shalla.

Spot za ovu predivnu baladu sniman je u nacionalnom parku Brioni, koji su je, priznaje Nina, kraljevski ugostili.

Neopisiva ljepota Briona poslužila je kao najljepša kulisa novoga spota, kojeg su snimili i režirali Sandra Mihaljević i Igor Ivanović. Uprava Briona ljubomorno čuva netaknutu ljepotu otoka i malo je umjetnika imalo privilegiju snimati tamo. Rekli su nam s Briona da im je izuzetno drago što je baš Nina Badrić odabrala Brione za svoj novi video.

- Nina je prekrasna žena. Došla je ovdje sa sestrom i nećakom i sve nas osvojila jednostavnošću. Nije tražila ništa, a čim je stigla otišla je pozdraviti čuvenog papagaja Kokija, s kojim se zezala - kažu na Brijunima.

Iza Nine Badrić je uspješna ljetna turneja, ali odmora nema. Slijede veliki projekti, kojima se s veseljem posvećuje. Nakon snimanja spota za novi singl "Rekao si" Nina je otputovala u Beograd na snimanje RTL-ovog showa "Zvijezde", gdje je jedna od članica žirija. Uporedo sa snimanjima, priprema se i za dva velika spektakla u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.