open-navfaktor-logo
search
Jerko Ivanković Lijanović
Nakon izbora ukinut ćemo kantone
Kandidati NS Radom za boljitak i u Zeničko-dobojskom kantonu na listi koalicije LDS za boljitak odlučni su da nakon 7. oktobra provedu deset mjera ‘"Programa za 10"
11.09.2018. u 16:59
get url
text

Kandidat Narodne stranke Radom za boljitak za člana Predsjedništva BiH Jerko Ivanković Lijanović danas je u okviru svoje službene izborne kampanje putovao redovnom autobuskom linijom iz Sarajeva u Zenicu. Tokom vožnje družio se i razgovarao sa putnicima za Zenicu gdje su ga na autobuskoj stanici simbolično dočekali kandidati Koalicije LDS za boljitak.

Kandidati Narodne stranke Radom za boljitak i u Zeničko-dobojskom kantonu na listi koalicije LDS za boljitak odlučni su da nakon 7. oktobra zajedno provedu deset mjera ‘’Programa za 10’’, kao što su ukidanje kantona i jačanje lokalne samouprave.

Ukidanje doprinosa na plaće u proizvodnom sektoru, osiguranje prozivodnje dovoljne količine hrane za potrebe vlastitog stanovništva. Maksimalno korištenje domaćih potencijala za proizvodnju energije, završetak izgradnje saobraćajne infrastrukture, računari svoj djeci u procesu obrazovanja, svim građanima zdravstveno osiguranje, smanjenje korupcije uvođenjem e-uprave, osiguranje dječijeg doplatka za svako dijete i vratiti vjeru i dostojanstvo svim ljudima da žive od svog rada, navodi se u saopćenju NS Radom za boljitak.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.