open-navfaktor-logo
search
Tako kažu astrolozi
Ova tri horoskopska znaka su najlošiji muževi
Horoskopske znakove često pratimo i procjenjujemo u odnosu na nekoliko kategorija, a te kategorije uključuju ljubav, zdravlje, posao i porodicu. Astrolozi su analizirali odnos pojedinih znakova prema porodici i bračnom životu te izdvojili tri horoskopska znaka kojima na tom polju više prevladavaju mane, nego vrline. 
30.06.2018. u 05:05
get url
text

Dakle, ako ste u braku s muškarcem koji pripada nekom od ovih znakova, morat ćete se, tvrde astrolozi, posebno potruditi kako bi vaša zajednica bila skladna i uspješna...

Rak 

Živjeti s muškarcem rođenim u znaku Raka nije lako unatoč uvjerenju da rak kao horoskopski znak predstavlja zaista tople ljude. Muškarci Rakovi se mogu podijeliti u dvije skupine. U prvu skupinu spadaju oni koji vole ugođaj doma, ali su previše pedantni i često imaju prevelika očekivanja, pa se potom često i žale.

U drugu skupinu spadaju pasivni, lijeni i nezainteresirani muškarci, koji ulaze u brak često samo radi koristi. Bez obzira na to, svaki muškarac rođen u znaku Raka puno je više posvećen domu nego bilo koji drugi horoskopski znak. Potiče tradicionalne osjećaje i voli osjećaj zajedništva u obitelji koja mu daje osjećaj sigurnosti.

Škorpion 

Postizanje bračnog sklada i uspješnog života, najteže je ostvariti s muškarcem rođenim u znaku Škorpiona. Jedini način na koji bi brak mogao uspjeti je da supruga Škorpiona neprestano gotovo slijepo prati sve želje i nastojanja svog muža. Škorpioni ne podnose dominantne žene u bilo kojem pogledu i često su posesivni i pretjerano ljubomorni. Oni su tipične staromodne i tradicionalne duše. Međutim, nije sve tako crno. Škorpioni su uspješne osobe u svom poslu i posvećene su uzdržavanju žene i djece, koja ih čine veoma sretnim.

Strijelac 

Muškarci rođeni u znaku Strijelca trebaju mudru i praktičnu ženu. Skloni su primjećivanju loših strana te grešaka svojih supruga, a uz to su i veoma zahtjevni. U obiteljskoj zajednici se teško snalaze jer su najviše posvećeni sebi i previše okrenuti prema upoznavanju svijeta. Svestrani su i vole uvijek biti u centru raznih društvenih događanja.

Potreban im je život pun uzbuđenja i putovanja te upoznavanja novih ljudi, a porodični život smatraju dosadnim. Brak sa Strijelcem može uspjeti ako je supruga tolerantna i nije ljubomoran tip te je spremna slijediti želje i interese supruga.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.