open-navfaktor-logo
search
Robbie Williams
Pjevač na ranču vidio svemirca, tvrdi da nije uzimao drogu
Williams je za potrebe snimanja dokumentarca posjetio ranč Navajo na kojem su se odvili brojni misteriozni događaji sa svemircima
17.09.2018. u 21:14
get url
text
Robbie Williams

Robbie se počeo interesirati za svemirce još prije 10 godina, ali ono što je doživio ga je ipak uznemirilo.

- Doživio sam fenomen koji ne mogu objasniti. Vidio sam svemirca ravno iznad mene. Mogao sam ga pogoditi teniskom lopticom. Nikakve supstance nisam tada uzimao - ispričao je Robbie Williams (44) u dokumentarcu “Hunt The Skinwalker“, tvrdi britanski The Sun.

Pjevač je za potrebe snimanja posjetio ranč Navajo u američkoj državi Utah, na kojem su se odvili brojni misteriozni događaji sa svemircima. Vlasnici imanja su navodno pobjegli 1996. godine, nakon što su vidjeli “vanzemaljske figure“ visoke oko dva metra.

Kako tvrde američki mediji, tamo su viđene i svemirske letjelice, ljudi su doživljavali razna zastrašujuća priviđenja te su se događala sakaćenja stoke.

Robbie se počeo interesirati za svemirce prije 10 godina nakon svojih iskustava za koje tvrdi da nemaju veze s drogom. 

- Tražimo paranormalnu iglu u plastu sijena - objasnio je pjevač, koji je u dokumentarcu postao “hvatač vanzemaljaca“.

 Williams je progovorio o svojim “paranormalnim susretima“ nakon što je nedavno dobio treće dijete, kćerku Collete Coco Josephine Williams sa suprugom, glumicom Aydom Field (39). 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Teddy gave @robbiewilliams a Mani/Pedi today. What do you think? #daddysecretlylovesit #instafun #familytime

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on

Par je čuva tajnu do zadnjeg dana, jer malenu Coco je rodila surogat majka, kojoj će Ayda i Robbie, kako kažu, biti vječno zahvalni. Glumica i pjevač presretni su što se njihovoj porodici pridružila još jedna djevojčica, a javnost su zamolili da poštuju privatnost malene, kao što su do sada činili i za ostalu djecu. 

Robbie i Ayda vjenčali su se 2010., a uz Coco, imaju i kćerku Theodoru Rose (5), čiji je nadimak “Teddy“, te sina Charltona (3). Početkom augusta proslavili su godišnjicu braka opuštajući se u spa centru.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.