Download-ujte našu aplikaciju

17:12 / 28.04.17

Pravo mjesto za kupovinu: Senigor otvorio novi prodajni baucentar

Autor: E. Ha.

U sarajevskom naselju Osjek na području općine Ilidža otvoren je novi baucentar firme Senigor d.o.o. “Dom centar“.

Riječ je o modernom i savremeno opremljenom objektu u kojem kupci mogu pronaći sve proizvode za izgradnju i opremanje svog doma, te o investiciji vrijednoj više od 2,5 miliona maraka.

Kako je kazao Alem Omerhodžić, izvršni direktor kompanije, Senigor d.o.o. svojim kupcima nude novi koncept prodaje i kupovine.

- U ponudi imamo najkvalitetnije proizvode za opremanje doma, tepihe, opremu za kupatila, stolariju, laminate i parkete, opremu za grijanje, za fasade, bogat izbor vodo i elektromaterijala, te druge opreme za građevinarstvo. Također, svim kupcima tokom prvih deset dana nudimo popust od 10 posto na sve artikle. Potrebno je samo da nas posjetite i uvjerite se da smo među najboljima – istakao je Omerhodžić, dodajući da je trenutno u ovom objektu zaposleno 15 radnika, ali da se očekuje povećanje radnih mjesta u skladu sa posjetom i širenjem asortimana.

Senigor je jedna od vodećih firmi iz oblasti prodaje građevinskih materijala u BiH, te je sa više od 300 prodajnih partner firmi u BiH prepoznatljiv kao najcjenjeniji veleprodajni distributer u državi. 

Kompanija Senigor zapošljava više od 80 radnika, a godišnje bilježi promet od oko 30 miliona maraka.

Izvor: Faktor