open-navfaktor-logo
search
Izbori 2018
SDA Bihać: Nemamo razloga da izbjegavamo građane
Imamo ogromnu podršku, čak i mnogo građana koji su prije dvije godine dali glasove nekim drugima, ovaj put neće napraviti takvu grešku - kazao je predsjednik SDA Bihać Hadis Jusić.
18.09.2018. u 15:23
get url
text

Gradski odbor SDA Bihać na općim izborima ima 14 kandidata, devet za kantonalnu Skupštinu, četiri kandidata za federalni Parlament, te jednog kandidata za Parlamentarnu skupštinu BiH.

– Kandidati vrijedno rade, od vrata do vrata, izlazimo pred građane u mjesne zajednice, gdje svaku noć držimo i tribine. Sve to jeste fizički zahtjevno, ali mi nemamo razloga da izbjegavamo građane, da im ne uđemo u dvorišta i pokazalo se da smo svugdje dobrodošli. Imamo ogromnu podršku, čak i mnogo građana koji su prije dvije godine dali glasove nekim drugima, ovaj put neće napraviti takvu grešku - kazao je predsjednik SDA Bihać Hadis Jusić.

On je najavio pobjedu SDA na izborima, a u preostalom vremenu neće se baviti protukandidatima izuzev ako oni prvi ne počnu.

– Mi smo svoje greške priznali, a na nama je sad da grešaka bude što manje. Naši kandidati nikad nisu bili ni u kojoj stranci osim u SDA i tako će ostati - zaključio je Jusić, saopćili su iz SDA Bihać.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.