Download-ujte našu aplikaciju

16:02 / 19.06.17

Zašto kapiten Sergio Ramos nije stigao na vjenčanje saigrača Matea Kovačića

Iako su se mnogi nadali da će se Sergio Ramos pojaviti na vjenčanju Matea Kovačića i Izabel Andrijanić, nogometaš Real Madrida i njegova djevojka Pilar Rubio ipak su prisustvovali vjenčanju Lucasa Vazqueza, koji se ženio isti vikend kad i Kovačić.

Ramos je objavio fotografiju s vjenčanja na kojoj pozira s prekrasnom Pilar. U opisu joj je poručio da je voli, a i ona se na svom Instagramu pohvalila fotkama s vjenčanja.

Osim Vazqueza, koji je oženio svoju dvije godine stariju djevojku Macarenu Rodriguez, isti vikend se ženio i još jedan Kovačićev suigrač, Alvaro Morata, koji je pred oltar odveo Alice Campello. Dobro je poznato da je Vazquez najbliži Ramosov prijatelj u Real Madridu, pa ne čudi da je odlučio otići upravo na njegovo vjenčanje.

Mateo Kovačić i Izabel Andrijanić vjenčali su se u crkvi u Sesvetskim Selima u kojoj su se i upoznali, a slavlje se održalo u zagrebačkom hotelu Westin. Na vjenčanju se uz brojne poznate hrvatske nogometaše pojavio i Kovačićev suigrač iz Real Madrida, Marcelo.

 

Y contigo siempre amor! @sr4oficial!!! Mi vida, mi todo. ILY❤️

A post shared by Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) on