navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Slavni glumac

Jim Carrey vraća se pred kamere, priznao i koji film bi volio da nije snimio

AUTOR: Faktor/Index.hr
Objavljeno: 04.05.2024. u 10:32
get url
text
FOTO: Screenshot/Youtube - Rotten Tomatoes Trailers
Jim Carrey (62) jedan je od najuspješnijih glumaca svih vremena, ali i on je u svojoj bogatoj karijeri napravio greške zbog kojih žali. 
Kaže kako bi volio da nije snimio jedan film.
Carrey je glumio Sala Bertolinnija u nastavku akcijskog blockbustera "Kick-Ass" iz 2013. godine. Film je dobio podijeljene kritike, ali je na blagajnama ipak zaradio 60,8 miliona dolara. Međutim, neposredno prije izlaska filma Carrey je osudio film na Twitteru.
- Završio sam s filmom i sada, čiste savjesti, mogu reći da ne podržavam taj nivo nasilja. Htio bih se ispričati drugima koji su uključeni u film. Ne stidim se toga, ali nedavni događaji izazvali su promjenu u mom srcu - napisao je tada.
Njegova je objava napisana u junu 2013, manje od dva mjeseca prije izlaska filma i šest mjeseci nakon masakra u Osnovnoj školi Sandy Hook u Newtownu, u kojem je 20-godišnji Adam Lanza pucao i ubio 26 ljudi.
Oba filma "Kick-Ass" temelje se na serijalu stripova škotskog pisca Marka Millara, a podijelila su mišljenja zbog nasilja i dobi protagonista. Chloë Grace Moretz imala je samo 13 godina kada je preuzela ulogu nemilosrdne osvetnice Hit-Girl.
Inače, slavni glumac izlazi iz "penzije" i potvrđeno je da će Jim Carrey glumiti Dr. Robotnika u filmu Sonic the Hedgehog 3.