navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Ljetni hit

Stigao trailer za ekranizaciju bestseler romana "If ends with us"

AUTOR: Faktor
Objavljeno: 20.05.2024. u 09:05
get url
text
FOTO: Screenshot/Youtube - C2 Film BiH
Studio Sony predstavio je prvi trailer romantične drame "It ends with us" (Priča završava sa nama) snimljenoj prema istoimenom bestseler romanu Colleen Hoover koji već godinama vlada listama najprodavanijih romana romantičnog žanra.
Film uskoro stiže u bh. kina, a sudeći po prvim reakcijama publike bit će veliki ljetni hit!
Trailer je u prvih 20 sati prikazivanja imao već više od pet miliona pregleda, fanovi knjiga hvale Blake Lively kao Lily Bloom, oduševljeni su izgledom njene cvjećare i jedva čekaju da film stigne na velika platna.
Traumatizovana, ali odlučna Lily Bloom seli se u Boston nakon smrti svoga oca kako bi ostvarila svoj životni san i započela vlastiti posao. Uskoro upoznaje šarmantnog neurohirurga Rylea Kincaida s kojim dijeli neodoljivu hemiju.
Tek nakon što se ludo zaljubi, Lily počinje otkrivati stranu Ryleove ličnosti koja je podsjeća na traumu iz djetinjstva. Da bi stvari bile još teže, u život joj se iznenadno vraća njena prva ljubav, Atlas Corrigan, a Lily će se morati uzdati u samu sebe kako bi donijela prave odluke za svoju budućnost…
Film je producirao i režirao iskusni Justin Baldoni koji igra zavodljivog, ali misterioznog Rylea Kincaida iz romana. Brandon Sklenar glumi šarmantnog, ali povučenog Atlasa Corrigana, a ulogom Lily Bloom Blake Lively bi se mogla vratiti na staze planetarne popularnosti koju je imala ulogom Serene van der Woodsen u hit seriji Tračerica i na velika vrata izaći iz sjene svog supruga, kanadskog superstara Ryana Reynoldsa.
Film u kina širom svijeta stiže 8. augusta. 
POVEZANO