navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Oskarovac

Will Smith kaže da je ovo najbolji film koji je ikada snimio

AUTOR: Faktor/Dexerto
Objavljeno: 12.06.2024. u 20:42
get url
text
Will Smith trenutno gostuje u raznim emisijama u kojima promovira svoj najnoviji film, "Bad Boys: Ride or Die". Tokom intervjua u emisiji Hot Ones osvrnuo se na četiri filma s kojim se najviše ponosi.
Oskarovac je izjavio da mu je najzabavnije bilo snimati film "Aladdin" iz 2019. godine i serijal "Bad Boys", ali ne bi ih nazvao najboljim filmovima u karijeri.
- Mislim da je najbolji film koji sam ikad snimio "Potraga za srećom" ("The Pursuit of Happiness") - otkrio je glumac, prenosi Dexerto.
"Potraga za srećom" je biografska drama iz 2006. godine, inspirirana životom milionera Chrisa Gardnera. Gardner se u životu sreo s brojnim poteškoćama i borio se da bi skrpio kraj s krajem. U jednom trenutku završio je na ulici sa svojim sinom, ali nikada nije izgubio nadu i dao je sve od sebe da bi svom sinu pružio najbolji mogući život.
Film nije oduševio kritičare - ima 69 posto na Rotten Tomatoesu, ali je zato bio finansijski uspješan. U kinima širom svijeta zaradio je više od 300 miliona dolara.
Uz "Potragu za srećom", Smith je pohvalio i filmove "Ljudi u crnom" (Men in Black), "Ja sam legenda" (I Am Legend) i "King Richard".
POVEZANO