navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Oduševljeni milioni fanova

Adele i službeno potvrdila: Stiže novi album

Na oduševljenje miliona fanova diljem svijeta pjevačica Adele potvrdila je kako je posljednjih mjeseci vrijedno radila na svojim novim hitovima.

Objavljeno: 05.10.2021. u 18:54
get url
text

Djelić spota, u trajanju od nekoliko sekundi, sasvim je dovoljan teaser za sve fanove 33-godišnje britanske pjevačice kojim je najavila novi album i to pjesmom "Easy On Me," čija će premijera biti 15. oktobra.

Iako kratki snimak, dovoljan je da se primijete prepoznatljivi eyeliner na njenim očima, kao i dugi nokti dok vozi automobil i stavlja kasetu u kasetofon.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Britanska pjevačica koja već neko vrijeme živi u Kaliforniji, posljednju pjesmu objavila je 2015. godine, a nagađa se kako bi se album trebao zvati "30."

Nagađanja su se pojavila nakon što su diljem svijeta osvanuli džambo plakati i svjetlosne projekcije s natpisom "30", pa fanovi smatraju da je to jedan od znakova da će njen novi, četvrti po redu, album uskoro ugledati svjetlo dana.

Broj 30 uočen je u brojnim svjetskim metropolama, a to „30“ bi bilo u skladu s njoj omiljenim načinom imenovanja studijskih albuma, budući da je dosadašnje nazvala prema svojim godinama.

Naime, njen debi album "19" izdan je 2008., da bi tri godine kasnije svjetlo dana ugledao "21," a potom i 2015. album "25."