navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Tursko modno tržište

Belma Tvico brend od sada i u Lujo Concept Store u Bodrumu

Belma Tvico brend posljednjih nekoliko godina postepeno gradi svoje prisustvo na turskom modnom tržištu.

Objavljeno: 24.09.2021. u 12:53
get url
text

Vidljivo je to iz brojnih modnih editorijala, muzičkih video spotova, kao i pojavljivanja u poznatim turskim televizijskim serijama.

 

Kao rezultat ovih aktivnosti, porasla je potražnja za našim eksluzivnim bosanskohercegovačkim modnim brendom u Turskoj, ali i svjetskoj javnosti.

Nedavno je dogovorena saradnja sa novootvorenim Lujo concept store koji se nalazi u sklopu renomiranog hotela u Turskoj – Lujo Hotel koji se nalazi na svega 16 kilometara od Bodruma.

{$galerijaFotografija}

U sklopu njihovog ekskluzivnog prodajnog objekta, u kojem su prisutni brojni turski modni brendovi i dizajneri, gosti sada mogu kupiti i modele iz aktuelne Belma Tvico kolekcije za proljeće/ljeto 2021. godine, a koji su inspirisani bezvremenskom poezijom Maka Dizdara.

Također, u ponudi su statement komadi, poput body-ja, haljina i bluza, dizajniranih u prepoznatljivom Bosančica dezenu, te couture odijela i jedinstveni alsesoari poput unikatnih svilenih marama i parea za plažu.

 

Belma Tvico nastavlja i svoje aktivnosti na internacionalnom nivou. Kako njen jedinstveni modni potpis ne poznaje granice, modeli iz nove kolekcije dostupni su i u online shopu (belmatvico.com), te samo na klik udaljenosti od modnih zaljubljenika koji godinama ostaju vjerni ovom bh. modnom brendu.

belma2.jpg
1 od 3
left-arrowright-arrow