navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Nakon vijesti o razvodu

Bila je protiv da se uda za 30 godina starijeg pjevača: Majka Meline Džinović njena je najveća podrška

Regijom je jučer odjeknula vijest da se folk pjevač Haris Džinović i njegova dugogodišnja izabranica, modna dizajnerica Melina, razvode.

Objavljeno: 26.01.2024. u 09:15
get url
text
FOTO: SLAVEN BRANISLAV BABIC/PIXSELL

Nakon više od dvije decenije zajedničkog života, par je riješio da svako krene svojim putem, a prema pisanju medija u regiji, Haris je već napustio njihovu kuću u naselju Senjak u Beogradu.

Melina i Haris vjenčali su se 2014. godine na luksuznoj jahti u društvu najužeg kruga porodice i prijatelja.

Ipak, nije sve išlo tako glatko ni na početku njihove veze.

Budući da je Haris 30 godina stariji od Meline, taj podatak se nikako nije dopadao njenim roditeljima - Sulejmanu i Elmi Galić, koji su iz Bihaća, gdje je i njihova kćerka rođena.

 VEZANI TEKST - Razvode se Haris i Melina Džinović, on se već iselio iz kuće

Oni su bili izričito protiv njihove ljubavi, a Elma se dugo nije mogla pomiriti s tim da će njena kćerka biti s muškarcem koji joj može biti otac.

- U početku, njeni roditelji su imali strašan otpor. Posebno zbog velike razlike u godinama - pričao je svojevremeno Haris u intervjuu za Gloriju i dodao da je sve to Melina teško podnijela:

- Sjećam se da sam joj govorio: "proći će to brzo, vidjećeš, kad saznaju da si trudna, sve će biti drugačije. Upravo je bilo tako. Sad su ludi od sreće što su dobili unuku - istakao je pjevač i dodao da je nakon nekog vremena sve bilo u najboljem redu.

No kako je vrijeme odmicalo i Melinini roditelji shvatili su koliko je ona sretna sa Harisom.

Sulejman i Elma Galić kćerki daju nevjerovatnu podršku u svemu, a sada, kada je odlučila život nastaviti sa djecom, bez supruga, najveću podršku ponovo je pronašla u roditeljima.

Iako ih gotovo nikada nismo zajedno vidjeli u javnosti zahvaljujući društvenim mrežama imali smo priliku da vidimo kako izgleda majka Meline

Džinović, a mnogi su mišljenja da je Elma prava dama i da je Melina upravo od nje učila o modi, stilu, a neki kažu i da je dizajnerica naslijedila ljepotu baš od svoje majke.