navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Otvorila dušu

Bivša djevojka Al Pacina: "Nije volio trošiti novac, samo mi je kupovao cvijeće"

Meital Dohan, bivša djevojka legendarnog holivudskog glumca Al Pacina, za prekid njihove dvogodišnje veze okrivila je ogromnu razliku u godinama, pritom nazvavši svog bivšeg partnera "škrticom".

Objavljeno: 19.02.2020. u 09:36
get url
text

Četrdesetogodišnja izraelska glumica sa 79-godišnjim oskarovcem zabavljala se dvije godine, a iako ga, poput mnogih, smatra legendarnim glumcem, on je za nju starac.

- Pokušala sam poreći našu veliku razliku u godinama, no iskreno govoreći on je već stariji čovjek, pa čak uz svu moju ljubav naša veza nije uspjela potrajati - izjavila je Dohan u razgovoru za izraelski časopis La'Isha.

Bivša partnerica Al Pacina također je izjavila kako glumac nije bio nimalo velikodušan partner.

- Ne znam kako bih najpristojnije rekla da nije volio trošiti novac..., samo mi je kupovao cvijeće - izjavila je glumica.

Iako su svoju dvogodišnju vezu okončali svađom, Meital Dohan svom bivšem partneru želi samo najbolje.

- Stvarno ga volim i cijenim. Bilo mi je drago što sam bila uz njega u trenucima kada me je trebao i što sam postala dio njegove ostavštine. To je čast za mene i drago mi je što se ova veza između nas dogodila i nadam se da ćemo ostati dobri prijatelji - zaključila je.

Zvijezda filma "The Irishman" ima 30-godišnju kćerku s bivšom učiteljicom glume Jan Tarrant i 18-godišnje blizance s glumicom Beverly D'Angelo, a tokom glumačke karijere povezivali su ga sa brojnim poznatim damama iz svijeta Hollywooda.

Prije veze sa izraelskom glumicom Meital Dohan, Pacino je bio u dugogodišnjoj vezi sa argentinskom glumicom Lucilom Solom čija se kćerka Camila Morrone već nekoliko godina zabavlja sa vječnim holivudskim neženjom Leonardom DiCapriom.