navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Ljubavni trokut

Brozović na sudu negirao aferu s Wandom: Imao sam probleme sa suprugom

Wanda Nara, supruga i menadžerica Maura Icardija, fudbalera PSG-a, tužila je paparazza za klevetu i svjedočila na sudu u Italiji.

Objavljeno: 25.05.2022. u 18:24
get url
text

Paparazzo Fabrizio Corona objavio je prije tri godine kako je Wanda Nara u vezi sa hrvatskim reprezentativcem Marcelom Brozovićem. Ona ga je tužila za klevetu i sve demantovala na sudu prije mjesec dana.

Danas je nastavljeno suđenje, a svjedok je bio upravo Brozović.

- Sve je laž. Nikada nisam bio u vezi s gospođom Wandom. Nisam imao čak ni njezin broj - rekao je Brozović na suđenju, prenose italijanski mediji.

VEZANI TEKST - Icardijeva supruga i menadžerica: Wanda tužila paparazza zbog vijesti da je u vezi sa Brozovićem

Jedan od najboljih fudbalera Intera odgovarao je na pitanja tužitelja, svog advokata Danila Bongiorna, te Coronina advokata Ivana Chiese.

Osim što je negirao bilo kakvu povezanost s Wandom Narom, dodao je kako nikada nije imao problem s Icardijem niti su raspravljali ili se potukli.

- Cijeli svijet je znao za tu vijest. Imao sam problema sa suprugom i porodicom - dodao je Brozović

Novinar Corona rekao je kako je "priča o ljubavnoj vezi Brozovića i Wande bila poznata u fudbalskim krugovima" i dodao "kako su to svi znali".

Italijanski mediji navode kako je Corona nakon završenog ročišta prišao Brozoviću te mu uputio izvinjenje rekavši: "Žao mi je."