navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Bili prijatelji

Elton John napokon otkrio razlog svađe sa Rodom Stewartom

Oni koji su imali priliku pročitati novu autobiografiju Eltona Johna tvrde da se u novom poglavlju britanski muzičar dotaknuo i svoje svađe s dvije godine starijim Rodom Stewartom, a do razlaska dvojice prijatelja došlo je prije dvije godine.

Objavljeno: 14.10.2020. u 22:54
get url
text

Tada se, kako stoji u autobiografiji, 75-godišnji roker Rod Stewart šalio na račun Eltona Johna zbog njegove navodno posljednje i oproštajne turneje, a potom je sve ponovio 2019. godine kada mu je zasmetao i biografski film "Rocketman" o Eltonovoj karijeri.

 

Kako piše The Sun, Elton se dotakao njihove svađe u najnovijem poglavlju orginalne verzije njegove autobiografije nazvane jednostavno "Me", koja se ne nalazi u štampanoj verziji objavljenoj u oktobru 2019. godine.

Tako je Elton John napisao kako ga Stewart nema šta učiti o rock and rollu.

- Definitivno nisam imao potrebu da mi neko očita lekciju iz rock and rolla, naročito ne neko ko je proteklo desetljeće proveo živeći na račun hitova snimljenih davnih dana. Stvarno nisam mogao vjerovati da ima obraza pljuvati me jer promoviram svoju turneju, kada je on to isto radio u televizijskom showu, promovirajući vlastitu turneju - napisao je Elton John koji je čak i prišao Stewartu i rekao mu "da se predugo znaju da bi se svađali oko tako nečega".