navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Takmičari iz Zenice

Fuad Kasumović podržao učesnike "Zvezda Granda" Dinu Suljića i Sameda Dželu

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović ugostio je danas mlade Zeničanine Dinu Suljića i Sameda Dželu, učesnike popularnog takmičenja "Zvezde Granda".

Objavljeno: 16.01.2024. u 12:18
get url
text

Kako je ovom prilikom kazao, oni na takmičenju koje prati milionski auditorij promovišu svoj grad, ali i svoj veliki talenat koji je neupitan.

- Otkako sam gradonačelnik, pozivam sve one koji promovišu naš grad. Ranije sam, također, pozivao učesnike takmičenja kojima sam pružao podršku u takmičenju. Vi ste u ovoj sezoni jedini takmičari iz Zenice i zasigurno je kako zaslužujete da vas podrži vaš grad. Vaš grad i gradonačelnik stoje vam na raspolaganju za sve što vam bude neophodno za takmičenje, a kao mali znak pažnje bit ćete i finansijski podržani. Nastavite biti posvećeni svom talentu, međutim, svakako da se trebate i profesionalno graditi, obrazovati i ulagati u sebe - rekao je Kasumović.

Mladi Zeničani nisu krili oduševljenje zbog susreta sa gradonačelnikom i podrškom koju imaju od Gradske uprave Zenica, zbog čega su neizmjerno zahvalni.

- Hvala vam što ste nas pozvali i pružili podršku koja znači posebno ako dolazi od gradonačelnika. Lično ne smatram kako na ovom takmičenju, koje je megapopularno, promovišem samo sebe i svoj talenat nego da predstavljam cijeli grad iz kojeg dolazim. Drago mi je da i nas naš grad podržava, a posebno sam ponosan što se Zenica nikada više ne pominje u ovom takmičenju kako je to slučaj ove godine - rekao je Suljić, saopćeno je iz Kabineta gradonačelnika Zenice.