navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Poznati na odmoru

Gdje će ljetovati Bešlić, Paldum, Bolić, Komšić...

Bosanci i Hercegovci uveliko planiraju godišnje odmore. Slična je situacija i kod poznatih pjevača, muzičara, sportista, TV lica...

Objavljeno: 30.05.2022. u 08:13
get url
text

Pjevači ljetne mjesece najčešće provode na Jadranu, gdje spoje ugodno sa korisnim. Naime, vikendima imaju zakazane koncerte, a ostalim danima odmaraju sa porodicom i prijateljima.

- Sigurno da će to ponovo biti Jadran. Imam dosta već zakazanih koncerata u Hrvatskoj i Crnoj Gori, tako da ne bih mogao desetak dana u komadu odvojiti da negdje drugo odmaram. Na more idem zbog zdravlja i unuka - kaže za Faktor Halid Bešlić.

Elvir Bolić već je nekoliko dana na Jadranu. Bivši kapiten fudbalske reprezentacije BiH vlasnik je broda, kojem je dao ime "Paper Moon", kako se zove i njegov ekskluzivni restoran u Sarajevu.

- Pripremam brod za predstojeće avanture. Zajedno sa svojom ljepšom polovinom imam lijepe planove za ovo ljeto. Pridružit će nam se i nekoliko prijatelja sa svojim ženama - kaže Bolić.

Damir Mršić i Elvir Bolič često ljetuju zajedno

Hanka Paldum svaki slobodan dan ljeti voli da se opusti uz more kada ima vremena.

- Nismo još odredili tačnu destinaciju. Gdje nas put nanese, tu ćemo i odmoriti uz Jadran – kaže Paldum.

Mirko Šenkovski Geronimo zajedno sa suprugom Draganom i ove godine ljetovat će na više destinacija.

- Prošle godine smo pored Jadrana bili u Egiptu i u Turskoj. I narednih mjeseci planiramo ponovo u Alanyu i, naravno, negdje na hrvatsko primorje – kaže Šenkovski.

Dragana i Mirko Šenkovski u Egiptu

Zvonko Komšić, jedno od omiljenih televizijskih lica u našoj zemlji, u julu planira na odmor u Hrvatsku i Crnu Goru.

- Sezonu "U fokusu sa Zvonkom Komšićem" završavam 30. juna i onda idem pravac na Jadran. Potrebno mi je da dobro odmorim jer će druga sezona moje emisije na OBN-u krenuti u septembru i bit će veoma zanimljiva i dinamična zbog izbora – kaže Komšić.