navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Ponijela ga atmosfera

Gibonni na nastupu gazio po hrani, mnogi ga osudili, evo šta je pjevač kazao

Tokom nastupa u Kući za ljude i umjetnost u Zagrebu pjevač Zlatan Stipišić Gibonni u jednom trenutku sišao je s pozornice, popeo se na sto te nastavio s pjesmom i plesom, "manevrirajući" između tanjira, dekoracija i hrane koju nije tako uspješno izbjegao, pa mu je cipela završila i u božićnom kuglofu.

Objavljeno: 22.12.2021. u 08:56
get url
text

Ovakvo Gibonnijevo ponašanje mnoge je razljutilo, pa je pjevač prozvan zbog gaženja hrane.

 

- Ne znam šta je tužnije, ekipa koja mu aplaudira, podržava i snima dok on gazi po hrani ili on sam koji to radi! Christmas u pravom duhu Božića – jedan je od brojnih komentara.

Nakon što je snimak njegovog nastupa obišao društvene mreže i izazvao niz negativnih komentara, oglasio se i pjevač.

- Nemam nikakvog opravdanja, mogu samo reći da mi je žao i da se izvinjavam svima. Mene često ponese atmosfera, dogodi se neka vrsta ushita. Tako često uđem među publiku, znalo mi se već dogoditi da se popnem i na sto, no ovako nešto ne - rekao je Gibonni za Večernji list.

 

- Prvo sam se popeo na stolicu, bilo mi je nisko, pa sam se podigao na sto. Odjednom sam ugazio u dvije "fete" pršute, pa onda i u kuglof. Tada nisam išao za tim, ali danas kad gledam snimak stvarno mi je žao. Nisam "derle" da ne shvatam situaciju. Pa ja bih prvi rekao "ovaj nije normalan", da se radilo o nekom mom kolegi - dodao je Gibonni.