navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Kako se priprema

Hailey Bieber ima besprijekornu kožu, a za to je zaslužan ovaj napitak

Recept za smoothie od jagode postao je viralan zahvaljujući djevojci besprijekorne kože, Hailey Bieber.

Objavljeno: 22.08.2022. u 13:43
get url
text

Njegovi sastojci posebno su osmišljeni tako da osiguravaju one nutritijente koji su izuzetno važni za elastičnost i čistoću kože, a kad se tome doda odličan okus jagode, jasno je zašto je recept brzo postao viralan na svakoj društvenoj mreži.

Potrebno je: bademovo mlijeko, jagode, vanilija kolagen, hijaluronska kiselina, kokosovo ulje, avokado, javorov sirup, hurme, domaća glazura od jagoda.

Sve sastojke stavite u blender i izmiksate.

Što ovi sastojci čine koži?

Dva ključna sastojka ovog smoothieja su hijaluronska kiselina i kolagen. Hijaluronska kiselina jedan je od najznačajnijih sastojaka za hidriranje lica, dok suplementi kolagena osiguravaju elastičnost kože te jačanje mišića i kostiju kao dodatni bonus.

Ipak, ni ostali sastojci nisu manje važni. Bademovo mlijeko bogato je vitaminima B6 i C koji djeluju kao antioksidansi i štite kožu od oštećenja. Kokosovo ulje bogato je specifičnim masnim kiselinama srednjih lanaca koje su poznate po svom antimikrobnom i antifungalnom djelovanju, pa djeluje protiv upala na koži.

Uloga javorovog sirupa nije samo zasladiti napitak i učiniti ga pitkim već i doprinijeti ljepoti kože zahvaljujući antioksidansima koje sadrži.

 

@ella_victoriaaa Replying to @saraahh.hadaadd At Home @Hailey Bieber smoothie #haileybiebersmoothie #strawberryglazeskinsmoothie #erewonsmoothie ♬ original sound - Ella Victoria