navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Sportska rutina

Hailey Bieber otkrila šta sve radi kako bi ostala u formi

Svi znamo da poznati imaju više vremena i, naravno, novca za vježbanje, a Hailey Bieber, supruga pjevača Justina Biebera, koja ima impresivno zategnutu figuru, jedna je od njih.

Objavljeno: 22.02.2022. u 08:56
get url
text

Zbog svoje manekenske karijere sigurno je često pitaju kako održava formu, no najviše zbog činjenice da zapravo ne otkriva takve detalje na svojim društvenim mrežama, za razliku od nekih njenih kolegica koje se znaju pohvaliti odlaskom u teretanu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Hailey je nekoliko puta naglašavala kako je pravilna prehrana (peskaterijanka je već neko vrijeme) i redovno vježbanje čini zdravim i kada je riječ o njenom tijelu i umu, no šta je to što preferira, otkrila je nedavno.

Hailey kondiciju može zahvaliti rano stečenim sportskim navikama.

- Nekada sam bila baletna plesačica, pa pilates za mene lično dovodi moje tijelo u najbolju formu jer ga izdužuje - objasnila je u podcastu Women’s Health Going For Goal.

Mnogi pokreti u pilatesu vrlo su slični plesu. Redovni pilates nije uvijek njen prvi odabir, kaže da voli i hot pilates.

- Smatram da, kada radite bilo koji hot trening, bio pilates ili joga, vaši mišići postaju savitljiviji i lakše se istežete. Izlaziš obliven znojem, a lice mi je kao paradajz i dobro je za kožu. Volim to! Opsjednuta sam tim treningom – kaže Hailey.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Osim pilatesa za izduživanje i toniranje mišića, Bieber također voli skoknuti i do teretane, mijenjajući između nekoliko favorita koji ubrzavaju rad srca:

- Stvarno volim boks za kardio. I odradit ću nekoliko treninga sedmično u teretani, i to trening utezima i kardio - objasnila je Bieber za Women’s Health.