navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Specijalna gošća

Halid Bešlić ispunio životnu želju Španjolke, Laura Marin će pjevati s njim u Zetri

Ostalo je još dvadesetak dana do velikog koncerta Halida Bešlića u sarajevskoj Zetri, a karte za spektakl 11. marta skoro da su rasprodate.

Objavljeno: 17.02.2023. u 12:57
get url
text

U Zetru će doći autobusi sa Halidovim fanovima iz cijele Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne Gore, a organizatori pripremaju i nekoliko specijalnih iznenađenja.

Bešlić će imati nekoliko specijalnih gostiju, a jedna od njih, koja će mu se pridružiti na sceni pune Zetre i zapjevati s njim je Laura Marin. Ova osamnaestogodišnjakinja iz Španije još kao dijete je zavoljela muziku s naših prostora, što ju je podstaklo da nauči jezik i pjeva razgovjetno za sve Balkance.

Njenu ljubav prema muzici prepoznali su mnogi ljudi iz naših krajeva, kada je krenula da objavljuje kratke video spotove na društvenim mrežama TikTok i Instagram. Halid Bešlić je jedan od njenih omiljenih pjevača i on će ispuniti njenu želju da dođe u Bosnu i Hercegovinu, i ne samo to, nego će biti njegova gošća na velikom koncertu.

- Za Lauru Marin sam saznao preko medija, u srce me dirnula ta njena priča o ovim prostorima, njenoj ljubavi prema našem jeziku, našoj muzici i našoj kulturi. Laura je svijetla tačka u ova surova vremena. Odmah sam u dogovoru sa menadžerom Nedimom Srnjom odlučio da je pozovem na koncert u Zetri. Zajedno ćemo za publiku izvesti neke od mojih hitova, a Laura će imati priliku da nekoliko dana uživa u šeheru – kaže Halid Bešlić, saopćeno je iz njegovog tima.

Organizatori koncerta su za najsretnije posjetioce u Zetri osigurali i limitiran broj majica sa stihovima Halidovih najvećih hitova.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Marín (@zovemselaura)