navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Ljubavni trokut

Icardijeva supruga i menadžerica: Wanda tužila paparazza zbog vijesti da je u vezi sa Brozovićem

Wanda Nara, supruga i menadžerica Maura Icardija, fudbalera PSG-a, tužila je paparazza za klevetu i svjedočila na sudu u Italiji.

Objavljeno: 28.04.2022. u 18:02
get url
text

Paparazzo Fabrizio Corona objavio je prije tri godine kako je Wanda Nara u vezi sa hrvatskim reprezentativcem Marcelom Brozovićem. Ona ga je tužila za klevetu i sve demantovala na sudu.

- U tom su tekstu izrečene brojne neistine i stvorena je jaz između Icardija, kluba i navijača. Mauro je morao promijeniti klub. Petero djece išlo nam je u školu u tim trenucima, a onda su počeli problemi s klubom i navijačima. Mi smo tradicionalna porodica i to nam je donijelo ogromne probleme. Nikome nije jasno odakle im ta lažna priča, nikad nisam imala ni broj telefona Marcela Brozovića. S njim se uopće nismo družili - kazala je Wanda, prenosi Gazzetta dello Sport.

Tvrdi da su joj zbog toga maltretirali djecu u školi, a da i Icardi bio pod sve većim pritiskom zbog čega je, pola godine kasnije, morao napustiti Inter i otići u PSG. Djecu su joj, kaže, maltretirali u školi zbog toga.

Na idućem ročištu, koje je zakazano za 25. maj, trebali bi svjedočiti Brozović, te saigrač iz Intera i reprezentacije Ivan Perišić.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Wanda nara (@wanda_nara)