navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Beverly Hills

Jennifer Lopez i Ben Affleck kupili vilu: Pogledajte za kakvo su zdanje dali 60 miliona dolara

Jennifer Lopez i Ben Affleck kupili su u srijedu ogromnu vilu na Beverly Hillsu u Kaliforniji za 60,85 miliona dolara nakon gotovo dvije godine potrage za ljubavnim gnijezdom koji će im odgovarati.

Objavljeno: 03.06.2023. u 08:20
get url
text

Nova kuća od 38.000 metara kvadratnih uključuje nevjerovatnih 12 spavaćih soba, 24 kupatila i puno košarkaško igralište, piše Page Six

Par je imanje platio gotovinom, prema TMZ-u, i zapravo je dobro prošao jer je prvobitna cijena građevine 2018. godine bila procijenjena na 135 miliona dolara prije nego što je ranije ove godine smanjena na 75 miliona dolara.

Vila se nalazi na imanju od pet hektara i ima veličanstven pogled.

Kuća također ima bazen, penthouse za goste, kuću za čuvare, garažu za 12 automobila i dovoljno mjesta za parkiranje 80 automobila na parceli.

Još jedna značajka koja se ističe za zvijezde A-liste je sigurnost koju imovina nudi, budući da uključuje kuću za članove osiguranja s dvije spavaće sobe.

Imanje se opisuje kao jedno od najprivatnijih i najsigurnijih na Beverly Hillsu. Dodatno, do oba ulaza na imanje može se pristupiti samo kroz privatne i zatvorene ulice.

Fotografije imanja možete pogledati ovdje