navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Univerzalni komad

Jordanska kraljica Rania u Diorovom muškom odijelu briše granice između spolova

Globalni summit One Young World održava se u Sjevernoj Irskoj u znak sjećanja na 25. godišnjicu potpisivanja Sporazuma.

Objavljeno: 03.10.2023. u 18:48
get url
text

Summit je okupio dvije hiljade budućih lidera iz cijelog svijeta u Belfastu kako bi razgovarali o nekim od najvećih problema s kojima se svijet suočava i kako ubrzati društveni učinak.

A u svom obraćanju jordanska kraljica Rania pozvala je mlade vođe u Belfastu da "prenesu bolji svijet" na buduće naraštaje.

Osim govorom kraljica Rania, čije modne kombinacije su vječna inspiracija, pažnju je i ovog puta privukla moćnim stajlingom.

Kraljica je inače vrlo vješta u kombiniranju elegantne klasike s dodatkom kakvog trendi komada. No, ovog puta posegnula je za nečim doista upečatljivim.

Na pozornicu je izašla odjevna u svijetlo sivo odijelo koje je kombinirala s bijelom bluzom, a riječ je o Diorovom odijelu od vunenog kepera originalno dizajniranog kao dio muške kolekcije, piše Womanandhome.

Međutim, Raniji je muško odijelo pristajalo kao saliveno, a kraljica je ovim potezom potvrdila sve istaknutiji pokret u modnom svijetu u kojem se brišu granice između spolova, a dobar kroj omogućuje univerzalnost odjevnih komada.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)