navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Pjevač otkrio

Kako i s kim je Halid Bešlić proslavio 67. rođendan

Kao i ostali pjevači, i Halid Bešlić posljednjih osam mjeseci u doba pandemije koronavirusa provodi u krugu rodbine i prijatelja. 

Objavljeno: 21.11.2020. u 19:39
get url
text

Zbog COVID-19 još ni ne pomišlja na pjevanje i koncerte, a i novi spotovi sačekat će 2021. godinu. Skromno u društvu svoje životne saputnice Bešlić je jučer proslavio i 67. rođendan.

- Sve je prošlo bez nekog slavlja i svečanosti. Bio je to samo jedan običan dan. Sjedio sam sa svojom Sejdom, javljao se na brojne pozive i odgovarao na poruke koje stižu sa svih krajeva svijeta. Među prvim su čestitali sin Dino, snaha Mahira sa blizancima Lamijom i Belminom-Kanom. Malo smo ispunjavali i križaljke. Sejda nije pravila ni neke specijalitete pošto smo oboje na dijeti. To je lakše kada se oboje pridržavamo režima ishrane – kaže za Faktor Halid Bešlić.

Kako nam govori naša muzička legenda, ne boji se starenja.

- Sve je to za ljude. Samo neka bude po redu. Ipak, mora se čovjek i čuvati. Posebno u ovo vrijeme koronavirusa. Čekamo kao svi na svijetu da ovo prođe i da se vratimo normalnom životu. Da ponovo pjevamo i veselimo se širom svijeta. Ipak, sve je još to neizvjesno. Kada su novi videozapisi u pitanju, to će sačekati proljeće. Posljednji sam snimio za pjesmu "Da vrijeme stane" talentovanog Dženana Jahića i neka se ona sada malo emitira na televizijama. Kada laste dođu, onda ćemo biti vrijedni i snimiti dva-tri nova spota- rekao je na kraju Bešlić.