navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Bezvremenski uzorak

Kate Middleton pokazala kako su tufnice pravi izbor za ljetne stajlinge

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton, prava je zaljubljenica u haljine na tufnice, baš kao što je bila i njena preminula svekrva princeza Diana, koja je osamdesetih godina prošlog stoljeća nosila odjevne komade sa uzorkom tačkica.

Objavljeno: 14.07.2022. u 11:12
get url
text

Istovremeno veseo i razigran, ali i elegantan, tačkasti uzorak pobjednik je kada su u pitanju ljetne kombinacije jer podjednako dobro izgledaju za odlazak na plažu, romantičnu večeru, formalni koktel ili kada je Kate Middleton u pitanju, finale Wimbledona.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MiddletonMaven (@middletonmaven)

Prilikom uručenja trofeja, Kate je nosila kreaciju jedne od svojih omiljenih dizajnerica, Alessandre Rich, koja je inspiraciju za nju pronašla u fotografiji mornara koji ljubi nepoznatu prolaznicu 1945, ali i u stilu princeze Margaret.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Kate je tamnoplavu tačkastu midi haljinu besprijekorno uparila s još jednim klasikom - bijelim Mary Jane cipelama s crnim vrhom.

Nešto ranije na Wimbledonu vojvotkinja Kate nosila je još jednu haljinu istog motiva, iste dizajnerice, no u nebesko plavoj varijanti, a u nešto formalnijoj varijanti, odjenula je tačkice i ranije ove godine za Royal Ascot, te uz haljinu nosila jednostavne smeđe salonke te šešir.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Middleton (@_kate_middleton_royal)