navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Svijet filma

Kina počinju sa radom: Pročitajte uputstva kojih se strogo morate pridržavati

Nakon pauze od dva mjeseca zbog pandemije koronavirusa, kino Meeting Point sutra otvara vrata za posjetioce.

Objavljeno: 27.05.2020. u 21:06
get url
text

Radi sigurnosti svojih gostiju, a u skladu sa preporukama, napravili su i pravilnik kojeg se svi moraju pridržavati. Nošenje maske je obavezno, držanje distance također, ali i dezinfekcija ruku.

- Od sutra vam ponovo želimo dobrodošlicu u kino Meeting Point! Molimo pročitajte upute i uživajte u filmovima. Dobrodošli nazad - saopćili su iz Meeting Pointa.

Pogledajte uputstva.

Na repertoaru, za novi početak, bit će filmovi koji su već igrali u kinima, do nekih boljih vremena kada će moći distribuirati nove naslove.

Multiplex Cinema City još nije obznanio datum početka rada. Na Facebook stranici poručili su posjetiocima: "Uskoro nastavljamo naša druženja! Sa nestrpljenjem očekujemo ponovni susret sa svima vama".

- Cinema City trenutno vrši sve potrebne pripreme za otvorenje. Molimo vas za još malo strpljenja kako bismo svi zajedno mogli nesmetano uživati u filmovima na velikim platnima - naglasili su.

Baš kao i Meeting Point, i oni će prikazivati filmove koji su već bili na repertoaru, ali one koje publika odabere. Na Facebook stranici su ih pitali koja ostvarenja žele vidjeti.