navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Bivša hrvatska predsjednica

Kolinda zasjala u Kataru i ponovo oduševila vitkim izgledom

Kolinda Grabar-Kitarović, bivša hrvatska predsjednica, boravi u Kataru, gdje prati Svjetsko nogometno prvenstvo.

Objavljeno: 17.12.2022. u 14:16
get url
text

Ona je poznata kao veliki navijač nogometne reprezentacije Hrvatske i rijetko kada propušta njihove utakmice. U pauzi između utakmica bivša hrvatska predsjednica uživa u ljepotama Katara, a posjećuje i modne događaje.

Tako je nikad zgodnija Kolinda, za čiji je vitak izgled zaslužan bosanski nutricionista Kenan Mandra i liposukcijska dijeta, obukla je crveni sako s mašnom u sredini, duge crvene hlače te cipele u istoj boji. Kosu je digla u punđu, a vidno raspoložena i nasmijana pozirala je fotografima. Slike je podijelila i sa pratiocima na društvenim mrežama.

- Qatar Fashion United by CR Runway, proslava mode, kulture i muzike. Predstavljam hrvatski dizajn s varijantom odijela prikazanom na EXPO2020 Hrvatskom paviljonu, popularnom u Zaljevu, napisala je u opisu objave.

Kolinda je smršavjela uz liposukcijsku dijetu koja je pravi hit među poznatim osobama na Balkanu, a plan prehrane osmislio je bosanski nutricionista Kenan Mandra. Dug je spisak političara, pjevača, muzičara, glumaca, reditelja koji su se upravo uz pomoć Mandre riješili viška kilograma. Pjer Žalica, Željko Samardžić, Neda Ukraden, Tijana Dapčević, Damir Kustura su samo neki od njih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kolinda Grabar-Kitarović (@kolinda_gk)