navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Već viđena

Kraljica Letizia zna kako nositi ljetnu haljinu u hladnim mjesecima

I dok se njen suprug, španski kralj Filip VI, nalazi u preventivnoj karantini nakon što je bio u kontaktu sa osobom pozitivnom na koronavirus, kraljica Letizia i dalje marljivo obavlja kraljevske dužnosti.

Objavljeno: 26.11.2020. u 11:39
get url
text

Iz Madrida je otputovala u Sevillu kako bi prisustvovala svečanom otvaranju samita o turističkim inovacijama.

Poznata po modnoj naklonosti komadima s potpisom pristupačnih high street brendova, kao i nošenju već viđenih odjevnih komada, ova bivša 48-godišnja novinarka i voditeljica za potrebe svečanog otvaranja samita u Sevilli odlučila se za haljinu koju je već nosila.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Fashion Police (@royalfashionpolice)

Kao prije godinu, prilikom posjete dvorcu Windsor, Letizia je na samitu u Sevilli osvanula u haljini s potpisom španskog brenda Cherubina.

Haljinu je ovog puta stilizirala crnim komadima u znaku tankoga kaiša, klasičnog modela kaputa dizajnerice Caroline Herrere i takozvanim BB modelom salonki Manola Blahnika s efektom zmijske kože.

Laskavi model haljine s detaljem puf rukava i visokog ovratnika ističe se i crnim, grafičkim printom, a iako ju je kraljica nosila prošle godine, njen tvorac, španski brend Cherubina, omogućio je prodaju na zahtjev po cijeni nešto višoj od 500 KM.