navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
The Postcard Killings

Krimi triler Danisa Tanovića broj 1 na Netflixu u Americi

Krimi triler Danisa Tanovića, "The Postcard Killings", trenutno je film broj 1 na Netflixu u Americi, prema rezultatima specijalizirane web stranice FlixPatrol.

Objavljeno: 30.01.2024. u 14:48
get url
text

"The Postcard Killings" je kriminalistički triler u kojem glavnu ulogu igra Jeffrey Dean Morgan. Film se tokom sedmice penjao na top listama, a za samo dva dana,  skočio je sa osmog na prvo mjesto, piše na Spoiler Bolavip

Film je premijerno prikazan 2020. godine uz uglavnom negativne kritike i mlaku zaradu na blagajni, ali to nije spriječilo publiku da se poveže s njim. U režiji dobitnika Oskara Danisa Tanovića (Ničija zemlja), film prati njujoroškog detektiva koji istražuje serijskog ubicu.

On istražuje smrt svoje kćerke koja je ubijena dok je bila na medenom mjesecu u Londonu. U tom procesu traži pomoć skandinavske novinarke kada slične sudbine zadese i druge parove širom Evrope.

Scenarij potpisuju Andrew Stern, Ellen Furman i Liza Marklund. U ostalim ulogama u filmu učestvuju glumci: Famke Janssen, Naomi Battrick, Ruairi O'Connor, Joachim Król, Eva Röse, Lukas Loughran i mnogi drugi.