navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Kraljica od Jordana

Lijepa Rania odabirom haljine za 50. rođendan poslala snažnu poruku

Poput prvih dama s kraljevskih dvora, ni jordanska kraljica Rania nije imuna na čari modne diplomatije, što je u brojnim međunarodnim turnejama potvrdila izdanjima s potpisom dizajnera zemalja domaćina.

Objavljeno: 02.09.2020. u 20:02
get url
text

Čak i kada se ne nalazi na službenim putovanjima lijepa Rania svojim izdanjima šalje snažne političke poruke što je dokazala i novom fotografijom koja je objavljena na službenoj stranici jordanske kraljevske porodice.

Vjerne fanove kraljica je ovog puta odlučila počastiti posebnim portretom snimljenim za njen 50. rođendan na kojem je zablistala u svilenkastoj haljini sivo-smeđe boje za koju je zaslužan poznati libanski dizajner, Darin Hachem i koja se na službenoj stranici brenda nalazi u prodaji po cijeni nešto višoj od 1.560 KM.

Ne krijući oduševljenje činjenicom što je jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora odabrala njegov dizajn za svoj jubilarni 50. rođendan, libanski dizajner objavio je njen rođendanski portret na vlastitom Instagram profilu napisavši:

 

"Čast je biti izabran na ovaj način i neka ovaj čin jordanske kraljice predstavlja nadu za moju zemlju", referirajući se na duboku krizu koja je zahvatila Liban.

Poseban dan, osim objavom rođendanskog portreta, kraljica od Jordana provela je u krugu porodice označivši ga fotografijom sa suprugom i djecom uz opis:

 

"Ništa ne može nadmašiti dan proveden okružen ljudima koje najviše voliš. I hvala svima na lijepim čestitkama za rođendan - uljepšali ste mi dan" – napisala je kraljica Rania.