navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Staje na "ludi kamen"

Ljubuški zet: Pojavila se zajednička fotografija Zdravka Mamića i 30 godina mlađe Jelene

Zdravko Mamić spreman je za novi život u Bosni i Hercegovini.

Objavljeno: 25.01.2023. u 16:33
get url
text

Hrvatski mediji jučer su objavili da će bjegunac od hrvatskog pravosuđa uskoro stati na "ludi kamen" i da će oženiti 30-ak godina mlađu Hercegovku.

Story piše da je riječ o Jeleni P. iz Ljubuškog s kojom se Zdravko ni ne skriva po Hercegovini.

Sada se na internetu pojavila i fotografija, koju je objavio Ljportal, a na kojoj je Mamić sa novom djevojkom. Zdravka već nazivaju ljubuškim zetom.

FOTO: ljportal.com

- Gotovo svakodnevno su viđani u Mostaru gdje su navodno kupili stan koji trenutno uređuju za zajednički život. Jelena iza sebe ima brak koji je okončan zbog ljubavne romanse sa Zdravkom, a sve je krenulo još prije tri godine dok je Jelena navodno bila Mamićeva sekretarica.

VEZANI TEKST - Mamićeva ispovijest o ženama: U prvom braku sam švrljao, Nada bila ljubomorna, Marina nije pala na Jaguara

Tad se nije ni pretpostavljalo da su u vezi budući da je on još uvijek u zakonskom braku s Marinom Mamić s kojom ima kćeri Ivu i Luciju dok iz prvog braka ima sina Marija. U to vrijeme, Jelena i Marina su zajedno viđane na kafama - piše Story.

Šuškanje o vezi njihovoj vezi potakao je skupocjeni automobil Range Rover kojeg je Zdravko poklonio Jeleni. Od tada su više puta zajedno viđeni u noćnom klubu Taboo u Mostaru, gdje su u separeu razmjenjivali nježnosti.

Tačan status braka s Marinom još nije poznat, odnosno je li on već službeno okončan. Izvjesno je da se ona povukla iz javnosti te navodno ne želi imati posla sa Zdravkom zbog afere s duplo mlađom Hercegovkom iako su, po priči mještana, redovito zajedno odlazili na misu.