navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Modne mogućnosti

Malo drugačije vjenčanje: Bridal odijela su u trendu, prilagodite ih svom stilu

Posljednjih desetak godina odijela su dobila posebno mjesto na modnoj sceni. Osim što čine svakodnevne kombinacije veoma upečatljivim, elegantni duo blejzera i hlača postao je odličan supstitut vjenčanicama.

Objavljeno: 22.02.2023. u 20:44
get url
text

Tako na modnoj sceni odijela ravnog kroja brzo su ukrala pažnju trendsetterica koje se vole poigrati s nešto drugačijim izdanjima, ali i mladenki koje za građansko vjenčanje biraju nešto jednostavniju modnu formulu.

Kako začiniti bridal izdanje s odijelom?

Kako biste što jednostavnije začinile svoje izdanje modni stručnjaci savjetuju oplemenjivanje bridal looka modnim dodacima poput šešira ili raifa koji će unijeti dodatnu dozu romantike. Ako pak želite klasičan look možete se poigrati s decentnim nakitom koji će na poseban način zaokružiti vaše bridal izdanje.

Kako zaokružiti bridal izgled u skladu sa svojim stilom?

Za ljubiteljice ležernijeg izdanja klasično odijelo možete kombinirati s trendy tenama koje će zaokružiti vašu bridal formulu i učiniti je baš u vašem stilu. S druge strane, ako pak želite kreirati elegantniji izgled ravne cipele ili pak štikle savršen su odgovor na vašu modnu dilemu.