navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Retro fotoaparat

Maska za mobitel iz "Emily u Parizu" sve je traženiji modni dodatak

Dugoočekivana Netflixova serija "Emily u Parizu" prije nekoliko dana napokon je doživjela svoju premijeru, a baš kao i serija "Seks i grad", obiluje vrhunskom odjećom, obućom i modnim dodacima koji su već počeli plijeniti pažnju gledatelja.

Objavljeno: 09.10.2020. u 08:51
get url
text

Slično je bilo i s Carrie Bradshaw, čijim smo se vrlo odvažnim modnim kombinacijama često divili i pitali se kako je moguće da joj tako ludi spoj odjeće toliko dobro pristaje. Modni stil Emily Cooper ipak je mnogo klasičniji, no i jedna i druga plijene pažnju.

I dok većinu odjeće koju je nosila Carrie nismo mogli priuštiti, jedan Emilyn modni dodatak prikladan je za svačiji džep. Riječ je o maski za mobitel koja imitira retro fotoaparat kakvi su se koristili tokom osamdesetih godina prošlog stoljeća.

Otkad je prikazana prva epizoda u kojoj je vidljivo nekoliko scena u kojim Emily fotografira Grad Svjetlosti, te ujedno kao marketinška stručnjakinja mora uvijek biti dostupna na mobitelu, internetske trgovine prepune su takvih maski. Najbolje je to što su dostupne za širok raspon modela mobitela, a postoji i verzija s vezicom koja ide oko vrata, dajući tako maski onaj gotovo pravi "fotoštih".

U popularnoj internetskoj trgovini Etsy maske se mogu pronaći već od 7 dolara pa naviše.

Amazon je doživio pravu eksploziju narudžbi maski s vezicom, baš kakvu ima Emily, koja se nudi po cijeni od 16 dolara. Iako trenutno nije dostupna, Amazon je objavio da će se zbog velikog interesa opet moći naručiti od 23. oktobra, kada stižu nove zalihe.

Ako ipak više volite pastelne tonove od onih klasičnih crno-bijelih, Amazon nudi tu opciju za 13 dolara, koja ujedno može biti i sjajan poklon za tinejdžerke.

Nimalo ne zaostaje ni eBay, koji nudi i možda najljepše opcije. Po cijeni od 20 dolara, uz besplatnu dostavu, nude verzije maski s vezicom u raznim bojama: crnoj, ružičastoj i bijeloj.