navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Odmor na moru

Modni dizajneri savjetuju: Šta nositi preko kupaćeg kostima

Ljetni dani su pred nama, a to znači samo jedno - spremni smo za odmor, uživanje u sunčanju i kupanju, jer će nam to pomoći da se oslobodimo nakupljenog stresa i napunimo "baterije."

Objavljeno: 18.06.2021. u 08:09
get url
text

Odmor na moru zahtijeva i prikladne odjevne komade. Pored kupaćih kostima, tu je i druga odjeća koja će vam pomoći da stvorite cjeloviti i ažuriran izgled koji će svakoga impresionirati.

Ali koji su to predmeti koje možete obući preko kupaćeg kostima i predstaviti moderan izgled, a koji možete nositi od jutra do mraka?

Modne dizajnerice predlažu sljedeće:

Kaftan

 

Kaftani su definitivno jedan od najupečatljivijih izbora većine žena tokom ljeta. Puno je dizajna koji će zadovoljiti sve ukuse, čak i najzahtjevnije. Prozračne siluete, široke linije i impresivan dizajn osnovni su "sastojci" lijepog kaftana. Ne možemo da ne pomenemo fleksibilnost koja ih karakterizira, jer ih možete nositi tokom cijelog dana, čak i za izlaske u grad, bilo pojedinačno ili u kombinaciji sa pantalonama, što je jedan od najvećih ljetnih trendova.

Haljine

 

Haljine pristaju svim prilikama. Ukoliko vam treba haljina za plažu, maksi dužine su idealne. Prijedlog je da izaberete svijetle boje kako bi odgovarale sezoni, a koje će izgledati sjajno na preplanuloj koži. Pronađite onu koja odgovara vašem stilu i vašem kupaćem kostimu.

Šorc ili pantalone

 

Još jedan pogodan komad koji ćete nositi preko kupaćeg kostima su lagane pantalone. Bez obzira da li birate modele od pamuka ili lana, rezultat će biti nevjerovatan. Pored pantalona možete odabrati i bermude ili šorceve od istih tkanina. Pantalone i šorceve možete nositi sa gornjim dijelom bikinija ili jednodijelnim kupaćim kostimom. Pantalone od lana i jednodijelni kupaći kostim odličan su izbor za večernje šetnje pokraj mora, samo dodajte moderne papuče i zlatni nakit.

Velike košulje

 

Shvatili ste da su jedan od najvećih trendova ove sezone oversized košulje. Donose vrlo prozračno i opušteno raspoloženje, baš ono koje je potrebno tokom ljeta na moru. Bijele košulje nosite u kombinaciji sa zlatnim lančićima i pletenim modnim dodacima.

Suknje

 

Volimo suknje, a još više volimo da ih vidimo u subverzivnim kombinacijama. Suknje predivno izgledaju u kombinaciji sa kupaćim kostimom. Osim toga, vrlo lijep izbor su heklane suknje.