navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Naglašena ljepota

Monica Bellucci nosi hit frizuru koja briše godine, pogledajte kako izgleda

Monica Bellucci sebi može da priušti isprobavanje frizura, jer joj pristaju različite dužine i nijanse. No, trenutni način na koji se njeni stilisti brinu o njenoj kosi možda je i najljepši.

Objavljeno: 13.11.2021. u 21:06
get url
text

Glumica iz Umbrije primjer je uspešne čokoladne stepenaste varijante, koja pada na ramena, i može vam poslužiti kao inspiracija da na prirodan način unesete svježinu, posebno u srednjim godinama.

Fokus je na lijepo definisanim krajevima i nijansiranju, na podlogu koja je približna polaznoj. Ovo je, složit ćemo se, pravi izbor za žene koje žele volumen i umanjenje efekta starenja. Ukoliko je svaka dlaka na svom mjestu, uz jednoličnu boju, svaka promjena na licu je primjetnija.

U ovom slučaju, kosa može ostati ravna, ili biti izvijena, a razdjeljak je taj koji pravi razliku – na sredini pruža elegantan izgled, dok onaj na stranu nudi opušteniji efekat. Najveća prednost ovakvog odabira jeste raznovrsnost.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

Kada je riječ o nijansi pramenova, brinetama se preporučuje bakarni odsjaj, a umjetnica je postepeno šatirana od korijena nadole. Ovakav koloritski pristup naglašava ljepotu lica. 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)