navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Poznati pjevač

Nakon Super Bowla: Usher se oženio u Las Vegasu

Poznati američki pjevač Usher (45) oženio je dugogodišnju djevojku Jennifer u Las Vegasu nakon nastupa na poluvremenu Super Bowla, piše magazin People.

Objavljeno: 13.02.2024. u 10:20
get url
text

Nakon utakmice par je razmijenio zavjete. Jennifer je bila u bijelom odijelu, a pjevač u crnom smokingu. Samo tri dana prije nego što je nastupio na poluvremenu, pjevač je zatražio dozvolu za brak u okrugu Clark u Nevadi. Prije Super Bowla Usher je govorio o njihovoj vezi. 

- Kad nađeš nekoga za koga znaš da je odličan partner, naravno da je čast i zadovoljstvo dijeliti život s osobom koja ga želi dijeliti s tobom i voli te takvog kakav jesi. Obvezali smo se na zajednički život zbog svoje djece. Ne bi bilo čudno da se vjenčamo. Već smo na tom putu. Shvaćate šta govorim? Bit ćemo u životima jedno drugog dok ne umremo jer imamo nešto što dijelimo. To je prekrasno. Naša djeca. Ali stvarno osjećam da imam nevjerojatnu partnericu koju poštujem - rekao je za People

Par je prvi put potaknuo glasine o vezi kada su snimljeni na proslavi 40. rođendana producenta Keitha Thomasa u junu 2019. Usher i Jennifer Goicoechea 2020. su dobili svoje prvo zajedničko dijete, kćerku Sovereign Bo, a godinu kasnije rodio se njihov sin Sire Castrello. Usher ima i dva sina, Ushera V i Naviyda Elyja, koje je dobio sa bivšom suprugom Tamekom Foster.