navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Must have

Napravite chic kombinacije: Košulje su nezaobilazne za poslovni look

Koliko god nam možda košulje s vremenom postanu neinspirativne jer su najčešći izbor za poslovni outfit, toliko smo svjesni da je to komad koji je s razlogom vječni klasik.

Objavljeno: 23.08.2023. u 11:27
get url
text

Košulja je onaj odjevni predmet koji svaka žena i muškarac imaju u svom ormaru, jer u svojoj profinjenoj jednostavnosti krije zapravo jako svestran komad odjeće. 

Ona je logičan prvi izbor za svako godišnje doba, ali ljeti ju posebno volimo zbog laganih i prozračnih materijala koji vrućine učine podnošljivima.

Pamučna ili lanena, ukrojena ili oversized, izbor je zaista neograničen, a kakvu god birate, možete biti sigurni da će odgovarati svakom poslovnom okruženju i stvoriti jedan uredan i profesionalan dojam.

Bijela košuljaje važan je komad u ormaru svake poslovne djevojke, a uz nju ćete lako postići old money estetiku o kojoj bruji čitav Instagram svijet. Ako ipak želite nešto manje klasičan look, tražite komade koji imaju interesantne detalje poput velikih zlatnih dugmadi ili dugi oversized model ako želite izgledati ležerno, ali zadržati profesionalnost.