navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Valovi su u trendu

Nevjerovatno, ali ostvarivo: Pogledajte kako za kratko vrijeme možete imati odličnu frizuru

Iako su ove sezone u trendu sve moguće varijante kratkog boba ili mladenačkih pixie varijanti, ako niste još spremni na takvu promjenu, zašto ne biste svom imidžu udahnuli promjenu uz pomoć trendi valova u kosi koji su više nego popuralni.

Objavljeno: 04.05.2021. u 18:43
get url
text

To nimalo ne čudi jer će u trenu osvježiti izgled, dati volumen kosi i uspješno skinuti godine.

Michelle Salas, 31-godišnja beauty influenserica s rastućom vojskom fanova koja živi u Madridu, pokazala je na Instagram profilu ideju za cool valove, ležerne i šarmantne, kao da ste se upravo vratili nakon surfanja s plaže.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴍɪᴄʜᴇʟʟᴇ sᴀʟᴀs (@michellesalasb)

Kćerka poznatog meksičkog pjevača Luisa Miguela, o čijem je životu Netflix snimio seriju “Luis Miguel: Sunce Meksika” (u glavnoj ulozi Diego Boneta), briljira i svojim modnim stilom.

Tridesetjednogodišnjakinja, čija je majka meksička glumica i pjevačica Stephanie Salas, ima sjajnu ideju za brzopotezne surferske valove koji će svakoj frizuri dati poseban štih, a oko kojih se nećete morati puno truditi.

Michelle kaže kako je ovaj način izrade valova prikladan i za djevojke s tankom i neukrotivom kosom, a prvi je korak da kosu podijelite u dva dijela, pa donji dio prvo uvijete, a kasnije prelazite na gornji.

Kosu pažljivo raščešljajte i za samo pet minuta neodoljiva frizura je gotova, a vi ste spremni za izlazak.