navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Trendovi

Nosite ih i vi: Prugice nas uvijek asociraju na chic Parižanke

Prugice su jedan neutralan uzorak koji će nositi čak i oni koji svaki oblik printa izbjegavaju upisati u svoju modnu priču.

Objavljeno: 24.09.2023. u 16:52
get url
text

Za jedan effortless i chic look kakav su davno savladale Parižanke, najčešće svi biraju prugice. Posebno ih volimo u jesen kada nosimo slojeve i kada prugice unose živost u tmurne i hladne dane. Iako se radi o uzorku, vole ga svi zbog njegove jednostavnosti koju najčešće čine samo dva tona, a pri tome je tako zabavan i efektan.

Ovaj dinamični uzorak među prvima je usvojila Coco Chanel, kraljica odjevnih komada koji su spoj ležernosti i elegancije. Od tada je svima nezaobilazan barem jedan takav komad u ormaru.

Prugice se vole s bijelom i crnom jer tako stvarate akromatski look kojem ovaj uzorak daje dinamičnost. Za dozu luksuza, uparite ih s neutralnim tonovima poput sive i bež koja će im dati ozbiljniji ton. Nosite ih odvažno kroz komade koji će vas u potpunosti obaviti prugicama, a jednostavnost crno - bijele kombinacije možete razbiti modnim dodatcima u vibrantnim bojama. 

Želite li vizualno izgledati viši, birajte odijela s vertikalnim prugicama i unesite pokret u svoje modne kombinacije.