navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Bezvremenski stil

Od farmerki ne odustajemo ni na visokim temperaturama

AUTOR: Faktor/Bonjour
Objavljeno: 06.06.2024. u 17:45
get url
text
FOTO: Ilustracija/Instagram
Farmerke su bez sumnje jedan od najomiljenijih i najtrajnijih komada u našim ormarima.
Bez obzira na sezonu, prosto se ne odvajamo od njih. Čak i tokom vrelih ljetnih dana, mnogi od nas se ne žele odreći ovog kultnog komada. Za to postoji dobar razlog, naime farmerke su svestrane, udobne i uvijek moderne.
Šta je to što farmerke čini tako posebnim?
Prvo, njihov bezvremenski stil. Od svog nastanka pa do danas, farmerke su evoluirale i prilagođavale se trenutnim modnim trendovima, ali su uvijek zadržale svoju osnovnu suštinu. One su simbol opuštenog stila i jednostavne elegancije.
Također su izuzetno praktične. Otporne su i dugotrajne, što ih čini idealnim izborom za svakodnevnu upotrebu. Bez obzira koliko puta ih nosite ili perete, kvalitetne farmerke će zadržati svoj oblik i izgled. 
Kada je riječ o ljetu, može se činiti izazovnim nositi farmerike tokom visokih temperatura. Međutim, sa pravim pristupom, one mogu biti savršeno uklopljene u laganije kombinacije. Birajte modele od laganijeg i prozračnijeg teksasa koji omogućava koži da diše. Svjetlije nijanse farmerki, poput bijele ili svijetloplave, dodatno će doprinijeti osjećaju svježine.
Farmerke se lako kombinuju sa laganim majicama, crop topovima i tankim košuljama. Opušteni stil postiže se uz pomoć oversized majica ili košulja, dok elegantniji izgled možete postići spajanjem farmerki sa bluzama sa nježnim detaljima. Sandale, patike ili lagane baletanke savršen su izbor za obuću koja će dodatno osigurati udobnost tokom vrelih dana.
POVEZANO