navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Nova kolekcija

Održan Deichmann retro brunch: Nova kolekcija - proljeće/ljeto 2024. godine

AUTOR: Marketing
Objavljeno: 18.04.2024. u 11:14
get url
text
Deichmann retro is back
Deichmann retro is back
U prelijepom ambijentu Caffe & Burger Boutique La Soul - ekskluzivno pred više od 30 predstavnika najutjecajnijih medija, modnih influensera i blogera u BiH, predstavljena je nova Deichmann kolekcija obuće i asesoara za proljeće/ljeto 2024.
Nova kolekcija oduševila je sve prisutne, pa su svi već odabrali svoje proljetne i ljetne favorite.
DEICHMANN je otkrio šta se nosi ovog proljeća i ljeta!
Moda je raznolika – od seksi do opuštenog: prirodna rafija i izgled pletiva kombinira se s visokim potpeticama i bogatim zlatom i srebrom, nježne šljokice iskaču s najnovijih krupnih komada, klompe, natikače s dvije kopče i japanke susreću se s visokim platformama, a vesele boje miješaju se s prirodnim nijansama.
U 2024. godini očekujemo da napadne komade u našoj garderobi zamijeni novo otkrivena lakoća. Kombinacija žarkih boja ili color blocking zajedno s velikim platformama svoje mjesto prepuštaju profinjenim salonkama, balerinkama i loafericama s remenčićima. Skladne prirodne boje poput bež, kaki i krem, zajedno s crno-bijelim kontrastima, u odjevne kombinacije koje ćemo nositi iduće sezone unose notu elegancije. Istaknuti detalji dolaze u nježnoj tirkiznoj boji ili suptilnim, šarenim uzorcima u hipijevskom stilu… Dizajn je usmjeren na posebne oblike i prirodne detalje kao što su kopče i isprepleteni uzorci s većim rupama. Materijali poput pluta i rafije dodatno podsjećaju na ljeto. Spojili su ih s delikatnim torbicama ili pletenim cekerima – od minimalističkih do šarenih ili sa zgodnim detaljima poput naramenica ukrašenih perlicama – kako bismo proveli ugodan dan na jezeru ili šetajući rivom navečer…
Sve je to publika mogla vidjeti na upriličenoj reviji koju su nosili atraktivni modeli, u okviru Deichmann proljetnog bruncha pod nazivom „Deichmann retro brunch” koji se tradicionalno održava svake godine u sezonama proljeće/ljeto i jesen/zima.
deichmann 2 (1)
FOTO:
Altermedia
1 od 9
left-arrowright-arrow
Ovaj modni event postao je jedinstvena prilika da se okupe predstavnici medija – urednici i novinari, modni blogeri i influenseri.
Tako su prisutni uživali u jedinstvenom modnom događaju - ukusnim delicijama, DJ-ingu, sjajne Forore, te mnogobrojnim iznenađenjima i vrijednim poklonima.
Dio sjajne atmosfere prenosimo i u fotografijama u galeriji. Novi modeli iz kolekcije proljeće/ljeto 2024. dostupni su u Deichmann poslovnicama širom BiH.
POVEZANO